Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Demjén Ferenc koncert


Kálmán Imre Szabadtéri Színpad - Siófok

2017. augusztus 18. 20:30

Demjén Ferenc Magyarország talán legnépszerűbb és legtermékenyebb szerzője, szövegírója, előadója, a Tűzkerék, Dogs, Bergendy, V’Moto-Rock zenekarok meghatározó alakja.

A nevével fémjelzett albumok eladása - amelyen valamilyen formában közreműködött - megközelítőleg 7 millióra tehető. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés tulajdonosa, Kossuth-díjas művész. Munkássága generációkon átívelő, koncertjein minden korosztály megtalálható és együtt énekli életművének legkedveltebb slágereit.

Esőnap információk:

Rossz időjárás esetén a koncert megtartásáról közleményt adunk ki Demjén Ferenc hivatalos Facebook oldalán!

A közlemény a koncert napján, legkésőbb 17:00 óráig nyilvánosságra kerül, valamint a jegyen található infóvonalon is lehet tájékoztatást kérni. A koncert elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra is érvényesek, melynek időpontja 2017. augusztus 23. szerda. Rossz idő esetén a megvásárolt jegyek visszaváltása nem áll módunkban. Amennyiben az elmaradt koncert az esőnapon is lemondásra kerül, közleményt adunk ki a jegyek visszaváltásával kapcsolatban is.

Early Bird akció: minden jegytípusból 1000 Ft kedvezményt biztosítunk június 15-ig!